Hvalpe efter Borderhouse Knight Rider og Tusneldas Honey

Ottos tredie kuld

Den 9. oktober 2004 fødte Nuggi (Tusneldas Honey) 3 hanner og 2 tæver efter Otto.

Vi havde haft Nuggi i nogle år, da vi efterhånden følte, at hun var lidt for meget alene hjemme. Ganske vist har Nuggi altid været lidt af en enspænder, der ikke har haft den store interesse i eller behov for andre hundes selskab, men alligevel mente vi, at hun ville have glæde af en hund mere i husstanden. Og da vi under hendes løbetider havde fået en fornemmelse af, at hun ville være en god og omsorgsfuld mor, var det jo nærliggende at lade hende få et kuld hvalpe. På den måde lærte vi Paul, Kirsten og ikke mindst Otto at kende, og resultatet i form af 5 dejlige hvalpe lod ikke vente længe på sig. Af hvalpene blev de 4 afhændet til gode nye hjem, mens vi selv beholdt Freedom Fighter alias Gandalf. Egentlig havde vi planlagt at beholde én af pigerne, men gode råd fra erfarne hundeejere, heriblandt Paul og Kirsten, sagde at det ofte var nemmere at få en tæve og en han til at fungere sammen end to tæver. Da der desuden viste sig at være være større efterspørgsel efter tæve- end hanhvalpe, besluttede vi os så for Gandalf, og det har vi ikke fortrudt ét eneste sekund. [Susanna Hansen og Klaus Aagard]


Stamtavle

Se Otto og Nuggis hvalpes stamtavle 3 generationer tilbage.

Download stamtavle med 5 generationer i pdf-format her: Download stamtavle.1

1 Dette dokument kræver programmet Adobe Reader som kan downloades gratis her: Adobe Reader download.


Fotos

Nuggi. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Nuggi og Otto. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Hygge i hvalpekassen 1 måned gamle. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Spisetid. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Ude for første gang. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Gandalf, Cognac og Pelle i kurv ca. 2 måneder. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Nuggi og Lillepigen. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Pasmina på verdens top. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Trille og hendes nye familie. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Nuggi, Saxo og Gandalf. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue)


Artikler

Historien om Nuggi (Tusneldas Honey) og Otto er beskrevet af Nuggis ejere Susanna Hansen og Klaus Aagaard i Borderposten 33, marts 2005. Historien kan hentes som pdf-fil, og bringes med forfatternes tilladelse.

Download artiklen om Nuggi og Otto i pdf-format her: Download artikel.

Saxo (Night Rider) er en hund i verdensklasse, hvis man skal tro Majbritt Pedersen. Og det skal man, for hun er medejer af hunden. Historien er fra Borderposten 34, juni 2005, og kan hentes som pdf-fil. Den bringes med forfatterens tilladelse.

Download artiklen om Saxo i pdf-format her: Download artikel.

Molly (Sweet Sensation) har haft en meget omtumlet tilværelse. Opdrætteren har skrevet den spændende historie om hunden der tidligere var kendt som Lillepigen og Pasmina i Borderposten 35, september 2005. Den kan hentes som pdf-fil og bringes med forfatternes tilladelse.

Download artiklen om Molly i pdf-format her: Download artikel.

Ovenstående artikler kræver programmet Adobe Reader som kan downloades gratis her: Adobe Reader download.

» Til toppen