Rallylandskamp mellem Danmark og Sverige den 29. juli 2017

Baggrund: Den 27. juli 2014 blev den første uofficielle landskamp i rally mellem Danmark og Sverige afholdt. Læs mere om arrangementet her. Konceptet var, at danske og svenske rallyudøvere, som ønskede at deltage i landskampen, skulle tilmelde sig henholdsvis en officiel svensk prøve og en uofficiel dansk prøve og det samlede resultat for de to prøver blev opgjort. Der blev kåret en individuel vinder for hvert land samt en vinder af nationskonkurrencen.

Sydkystens Hundeskole har påtaget sig at arrangere landskampen i 2017 den fjerde i træk.

Sted: Rallylandskampen mellem Danmark og Sverige afholdes lørdag den 29. juli 2017 i Dansk Hundeskole Roskilde, Vor Frue Hovedgade 74-76, Vor Frue, 4000 Roskilde.

Prøver: Landskampen består af 2 særskilte prøver:

  • En officiel dansk prøve, som er åben for alle (også ekvipager, der ikke deltager i landskampen), tilmelding via Hundeweb. Dommere: Anita Jakobsson og Paul Lysholdt.
  • En uofficiel svensk prøve, som kun er åben for deltagere i landskampen. Tilmelding via blanketten til højre. Dommer: Ingrid Dahlqvist. NB: Man skal tilmelde som om det var en officiel prøve; hvis man ikke har været til prøve i Sverige tidligere skal man derfor tilmelde i Nybörjarklass.

For at deltage i landskampen skal man BÅDE være tilmeldt den officielle danske prøve OG den uofficielle svenske.

Der er præmier til begge prøver. Derudover tæller de samlede resultater fra de to prøver dels til en individuel landskamp, dels en nationslandskamp.

Regler for danske og svenske prøver: Rally i Danmark og Sverige minder meget om hinanden, men der er forskelle. I forbindelse med banegennemgangene vil der detaljeret blive redegjort for reglerne for deltagere fra det modsatte land.

Racer: Prøverne er åbne for alle racer.

Tidspunkt: Lørdag den 29. juli 2017.

Tilmeldingsfrist: LUKKET. Din tilmelding er først gældende når betaling er modtaget ved overførsel til Registreringsnummer 2344, kontonummer: 6273615782. For betalinger fra udlandet: IBAN DK0920006273615782. Swiftadresse NDEADKKK.Husk at anføre stambogsnr./Rally-nr. i forbindelse med betalingen.

Cirka en uge før prøven udsendes oplysninger om mødetider, fordeling af hunde mv.

Kontaktperson: Paul Lysholdt, Fuglesangsvej 21, 2680 Solrød Strand. Telefon: 21 29 08 86. Eller send en mail til Paul Lysholdt.

Tilmeldingsblanket
 

 
 
Kryds af her, hvis din hund kan blive rally champion eller rally mester på dagen
 
 
Han Tæve
 
 
 
 
 
  

 
 
 

Husk at anføre Stambogsnr./Rally-nr. ved betaling
 

Sæt kryds. Krydset bekræfter at du er bekendt med DKKs reglement for rallylydighed (kan læses her), at du vil overholde det, samt at du er indforstået med, at hunden deltager for din egen regning og risiko.
 
 
   

» Til toppen