Hvalpe efter Bombax Al Dente og Borderhouse Emily Rose

Indledning

Det var Emmys første fødsel og det blev en voldsom omgang. Vi havde regnet med at hun skulle føde om natten, og Kirsten og jeg var oppe det meste af natten.

Den 7. april kl. 7 ringede jeg til en dyrlæge og forklarede situationen og fik at vide, at vi skulle se tiden an. Kl 10.30 var jeg nødt til at gå, fordi jeg skulle til Jylland. Heldigvis kunne Tinna (Grubbe) komme. Tinna og Kirsten havde Emmy oppe hos vores egen dyrlæge, og de måtte fjerne en han, som ikke kunne komme ud, og som døde lige efter. Han vejede 230 g.

Emmy fik noget ve-forstærkende, som ikke virkede, og til sidst blev der foretaget kejsersnit: der var to hvalpe en han og en tæve. Emmy havde det meget dårligt bagefter, og vi var alvorligt bange for, om at hun kunne klare det. Men heldigvis livede hun op til aften og spiste og drak.

De to hvalpe blev passet hos Anushka (kennel Tusnelda), som straks tog dem til sig - hun havde selv fået to hvalpe dagen før. Den 8. om morgenen hentede vi hvalpene, og Emmy tog dem straks til sig.

Tæven hedder Anna efter sin mormor, og hannen Axl Rose efter sin far og mor.


Stamtavle

Se Axl og Emmys hvalpes stamtavle 3 generationer tilbage.


Udstillingsresultater

Anna har været udstillet nogle få gange.

DKK 16. juni 2001, Hillerød.
Dommer: Ingela Nilsson, Sverige.
Klasse: Unghundeklasse.
Kritik: Bra huved og yttryk, ytmærket hals og front, velkroppet for sin alder, svansen kunne værer højere ansæt, knappe bagvinkler, rører sig bra.
Resultater: 1. pr. 1.v.
DKK 5. maj 2001, Ringsted
Dommer: Andreas Schemel, England.
Klasse: Unghundeklasse.
Kritik: 13 mths, good size and outline, well shaped skull, dark well set eye, muzzle of good length, would prefer more filling under eyes, corr. bite, good neck and ribcage, good length of body, good tailset, well angulated hindquarters, neet feet, good pelt and nice harsh coat, moves close in front, shows well.
Resultater: 1. pr. 1.v.
DTK udstilling 16. september 2000, Køge
Dommer: Dodo Sandahl, Sverige.
Klasse: Babyklasse.
Kritik: Tik bra storlek utmerkt huved bra uttryk. Bra benstamme lite long i livet aning låg svanansætning goda vinklar udmerkt strev pels rør sig vel for alderen.
Resultater: SL, Bedste baby, BIS4 baby.

Fotos

Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue)

» Til toppen