Nytårshilsen 2013

/images/2013/5.jpg

2013 har været et alt for nervepirrende år. Kirstens hjerteproblemer og indlæggelse kom til at fylde næsten alt i en periode. Årsagen til hjerteproblemerne er aldrig afklaret, men Kirsten har det heldigvis rigtigt godt igen. Det var en periode, som virkelig gjorde, at vi fik perspektiv på livet.

Vores søn Christian har fundet en fantastisk dejlig kæreste Sandra, de har købt lejlighed i Malmø, og de venter barn til maj. Det bliver mærkeligt at være gift med en farmor :-)

Otto

Otto døde den 19. februar næsten 15 år gammel. Han var vores udstillingsstjerne og far til 30 hvalpe. Vi husker ham for alt muligt godt og så var han en vandhund af rang.

/images/2013/1.jpg

Megan

Megan har passeret de 10½ år, og er i stadig i topform. Årets højdepunkt med hende var deltagelsen i DKK's DM i rally championklasse den 31. august, hvor hun kvalificerede sig til finalen som nr. 10 af 10 hunde, og endte som nr. 5. Det var en af mine allerbedste hundedage nogensinde, måske den bedste. Og jeg var i dejligt selskab, her med Annie og Tira og Charlotte og Spot.

/images/2013/9.jpg

Lille Bjørn

Lille Bjørn opnåede to særligt fine resultater i år. Han fik sin LP3 titel den 15. september, og den 10. november var han til DKK Kreds 3's prøve i Årslevhallen og blev nr. 2 ud af 18 hunde i rally ekspertklasse med 96 point.

Her er han fotograferet ved Hundedagene 2013 på kursus hos Mona Kjernholm.

/images/2013/7.jpg

Max

Max debuterede i LP3 den 28. april.

/images/2013/3.jpg

Han var til rigtigt mange prøver med 3. præmier som bedste resultat.

Den 18. august fik han sin første pind i rally ekspertklasse ved en prøve i Holbæk Rottweilerklub.

Den 22. september blev han Danmarksmester for terriere i LP3 med Lille Bjørn som nr. 2.

/images/2013/11.jpg

Selvom jeg prøvede at overbevise mig selv om noget andet, måtte jeg konstatere, at jeg arbejdede alt for meget med ham, og jeg holder pt. træningspause med ham.

Kurser

Året har budt på flere spændende kurser.

Et af de spændende nye bekendtskaber er Siri Jungersen, som jeg var på kursus hos første gang i påsken.

/images/2013/2.jpg

Sammen med Johanna Allanach havde jeg arrangeret Hundedagene 2013 i Herfølge med bl.a. Mona Kjernholm og Cecilie Køste som instruktører. Cecilie viser nedenfor Anita Jakobsson bagpartsbevægelser.

/images/2013/8.jpg

23.-24. november var jeg på seminar med Ken Ramirez.

/images/2013/13.jpg

Træning

Den faste træning har bestået af LP-hold hos Johanna og Anita. Den har været suppleret med timer hos bl.a. Christina Ingerslev, Charlotte Lyngholm, Nette Stormlund, Conni Hansen, Susanne Bach og Charlotte Lia. Med Max er jeg i det små begyndt på agilitytræning og en helt ny verden af muligheder åbner sig for os.

Diverse nørdtræning er en integreret del af træningen.

Sydkystens Hundeskole

Jeg har stadig fornøjelsen at være formand for Sydkystens Hundeskole, som har 9 instruktører og et fantastisk udbud af kurser. Desuden arrangerer vi masser af officielle prøver i rally og LP. Jeg nyder bestyrelsesarbejdet med Christina Ulrich Pedersen, Lonni Prirsching og Merete Marx Stenaae.

Jeg underviser fast i LP og rally, sidstnævnte næsten fast sammen med Anita - det er inspirerende at undervise sammen med hende, og vi har nogle hold fyldt med energi og entusiasme.

Rally

Jeg konkurrerer i rally med alle tre hunde og elsker det. Det er et ganske specielt samvær i den sport, som man kan se af nedenstående foto fra rallyprøven i Holbæk Rottweilerklub den 18. august, hvor alle championdeltagerne stillede op til gruppefotografering.

/images/2013/10.jpg

I begyndelsen af året fik jeg tilbudt at indtræde i DKK's nyetablerede rallyudvalg med Johanna som formand og det er et meget velfungerende udvalg, hvor Johanna, Pia Hansen-Schwartz og jeg fungerer virkelig godt sammen.

Jeg blev også opfordret til at blive rallydommer i DKK, og efter et intensivt forløb med en række kurser, elevprøver og aspirantprøver debuterede jeg som rallydommer den 21. juni i Ølstykke. Vejrguderne tog godt imod mig :-)

/images/2013/6.jpg

Arbejdet

Professionelt har det igen været et godt år, med flere meget spændende opgaver, primært for Nets.

Jeg ser frem til et spændende 2014. Jeg offentliggjorde i går min quiz for 2014. Mange af mine drømme på hundefronten kan ses ud fra disse spørgsmål.

Jeg ønsker alle - familie, venner, hundevenner, kolleger, bloglæsere og bekendte - en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

» Til toppen