Asta (Barwest By Request)

Indledning

Den 5. januar 2007 fik vi Asta aflivet. Allerede 6 måneder gammel fik hun konstateret allergi, med bl.a. ørebetændelse, udslæt på fødderne og på kroppen. Det blev holdt nede medicinsk, men hun var tydeligvis generet af sin allergi/hudlidelse. Vi ville ikke byde en så ung hund en tilværelse, hvor hendes sygdom konstant skulle holdes nede medicinsk, for at hun skulle få en tålelig tilværelse. Så vi traf den umådeligt svære - men også rigtige synes vi for hende - beslutning, at få hende aflivet.

* * *

Vi har i flere år talt om at det kunne være spændende at have en westie i familien, og i midten af april 2006 blev det alvor, da vi af Lillian Brown blev introduceret til Mrs. Pat Barrell, kennel Barwest. Hun har opdrættet westier siden 1972. Vi kontaktede Pat Barrell og aftalte at købe en tæve hos hende.

Der er en del papirarbejde i forbindelse med import af en hvalp fra England, og til det sidste var vi usikre på, om det hele ville falde i hak. Først den 31. maj om aftenen blev vores hvalp chipset, og chipnummeret skulle bruges i den dispensation vi skulle have fra Fødevareregionen og medbringe til England den 2. juni. Den 1. juni kl. 12 havde vi dispensationen i hånden!

Den 2. juni tog vi så turen til Pat, som bor i Norton Canes, Cannock, Staffordshire, mellem Manchester og Birmingham. Det blev en dejlig dag hos den meget gæstfrie Pat. Hun havde netop da tre kuld, og der var mange herlige hvalpe imellem. Vores tæve var udvalgt - det var den eneste der var chipset - men vi er sikre på at, det er et fortrinligt valg Pat har gjort for os.


Stamtavle

Se Astas stamtavle 3 generationer tilbage.


Udstillingsresultater

Udstillingsresultater opnået af Asta:

DTK 27. august 2006 Søndersø
Dommer: Olive Black, Australien
Klasse: Babyklasse.
Kritik: Very good head with varmety head. Carry the head with poise. Very good coat, moved very well, very pleasing puppy.
Resultater: SL, bedste baby [very promising, best baby].
Fotos: Asta slapper af efter velgjort gerning. Foto: Hanne Larsen. Se i stor (åbner i nyt vindue)
DTK 26. august 2006 Søndersø
Dommer: John Hartigan, Irland.
Klasse: Babyklasse.
Kritik: Nice smart mover. Showed very well. Good head and expression. Nice neck and topline. Good bone and nice tailset.
Resultater: SL [very promising].

Fotos

Her er forskellige billeder af Asta.

2. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Det første foto af Asta og Kirsten, fra 2. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Asta og opdrætteren Mrs. Pat Barrell 2. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Kirsten med moderen og hele kuldet den 2. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 2. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Asta og Paul 2. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Alle hvalpene ville gerne prøve transporttasken, 2. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 3. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 3. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 3. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 4. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 4. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 4. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 4. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 22. juni 2006. Felix er på besøg. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 22. juni 2006. Felix er på besøg. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 22. juni 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 5. juli 2006. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) 10. juli 2006. Nobody (Borderhouse Ella Fitzgerald) er på besøg. Se billedet i stor (åbner i nyt vindue)